Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Sebastian 1, 2, 3 og 4: Sebastian og skrivemaskinen / Hvad skete der, Sebastian / Hvor kommer du fra, Sebastian / Hvem bestemmer, Sebastian (Bog, Kolli videresalg)

Forlag: Det Andersenske Forlag
Format: Kolli videresalg
Sprog: Dansk
Serietitel: Sebastian-bøgerne
Sideantal: 630
Dato for udgivelse: 13-3-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788792240422
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

305,25 kr

-23.5%

Vejl. pris: 399,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

De fire første bøger i serien om 12-årige Sebastian og hans veninde Vigga.
Den første bog, Sebastian og skrivemaskinen, handler om livsfilosofi: Hvad er en god kammerat? Må man lyve? Hvordan bliver man lykkelig.
Den anden bog, Hvad skete der, Sebastian?, bliver Sebastian og Vigga vidner til et voldeligt overfald. Bogen handler om skyld og straf, hvad der foregår i en retssag, og hvordan politiet arbejder, når der er begået en forbrydelse.
Tredje bog handler om evolutionen og om mobning. Vigga bliver mobbet, og Sebastian er ulykkelig. Under en tur til Kenya, finder de ud af, hvor de første mennesker kommer fra, og de spekulerer over, om det mon ligger i vores menneskelige natur at skubbe andre ud af fællesskabet, hvis de er anderledes.
Den fjerde handler om demokrati og frihed.
Bogserien er oplysningsfilosofi for de 7-13-årige og handler om alle de ting, der er vigtige i et demokrati: retssikkerhed, frihed til at tænke og tale, videnskab, den politiske proces med frie valg m.m. - der er p.t. to bøger mere på vej.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sebastian 1, 2, 3 og 4: Sebastian og skrivemaskinen / Hvad skete der, Sebastian / Hvor kommer du fra, Sebastian / Hvem bestemmer, Sebastian

Sebastian 1, 2, 3 og 4: Sebastian og skrivemaskinen / Hvad skete der, Sebastian / Hvor kommer du fra, Sebastian / Hvem bestemmer, Sebastian