Nedsat pris! Seikatsu: Japansk hverdag
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Seikatsu: Japansk hverdag (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Asger Røjle Christensen

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740616828
Udgave: 1. (26-09-2017)
Oplag: 3. (08-10-2019)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 229
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
191,20 kr
96,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Seikatsu – japansk hverdag er en uundværlig rejsebog for enhver, der skal besøge den opgående sols land, men bogen er også meget læseværdig for alle, der interesserer sig for asiatisk kultur, eller bare har lyst til at få et nyt perspektiv på den verden, der omgiver os.
Bogen beskriver en bred vifte af kulturelle forhold i dagens Japan, og forfatteren giver desuden skildringerne sit eget personlige præg og tager læseren i hånden i en tour de force gennem den japanske hverdags både særprægede, overraskende og smukke detaljer.
Man kan bruge bogen til opslag eller læse den fra ende til anden. Hvert kapitel fungerer for sig, men man vil hurtigt opleve, at det ene giver appetit på flere.
Fakta om forfatteren
Asger Røjle Christensen er en erfaren journalist, forfatter og foredragsholder. Han har de sidste mange år boet i Japan, hvor han har stiftet bekendtskab med japansk kultur og gjort den japanske hverdag til sin egen. Han har over årene publiceret adskillige klummer om japansk hverdag i POV International, og det er et bearbejdet udvalg af disse klummer, suppleret med nye og aktuelle emner, der nu er omsat til bogform i Seikatsu – japansk hverdag.

Anmeldelser (0)