Nedsat pris! Seks operaer jeg heller aldrig har set Forstør
Kategorier / sektioner:

Seks operaer jeg heller aldrig har set (Bog, Hæftet)

Af: Carl Jørgen Carlsen

Forlag: Nicoba - i kommission hos Underskoven
Format: Hæftet
Sprog: Flere sprog
Sideantal: 426
Dato for udgivelse: 17-9-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Udgiver: Carl Jørgen Carlsen
Oversætter: Carl Jørgen Carlsen
ISBN-13: 9788792032768
Produkt type: Bog
Kommentator: Carl Jørgen Carlsen
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

217,50 kr

-13%

Vejl. pris: 250,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Seks operaer jeg aldrig har set og Seks operaer jeg heller aldrig har set er et tobindsværk, der undersøger 12 mere eller mindre ukendte operaer. Værket er som udgangspunkt et forsvar for de mange operaer, der aldrig bliver opført, men som i høj grad har potentiale til at iscenesættes. Forfatteren har her udvalgt tolv operaer, som han efter eget udsagn har hørt adskillige gange, men som han ikke har set, da de aldrig er blevet opført. Det er de samme ca. 30 operaer, der igen og igen bliver nyfortolket og genopført, hvilket efter forfatterens mening er en skam, når der eksisterer så mange interessante operaer, der egner sig til scenen.
Operaerne bliver gennemgået minutiøst både tekst- og musikmæssigt, og værket fungerer således i høj grad som en guide til de forskellige operaer, der alle er tilgængelige i cd-form. Derudover præsenteres mange interessante baggrundsoplysninger, der giver læseren et indblik i komponisternes liv og værkernes tilblivelse.
Forfatteren Carl Jørgen Carlsen er født 1933 i Nyborg. Udover at have arbejdet som oversætter i det private erhvervsliv, har han udgivet både digtsamlinger, noveller og romaner. Forfatteren siger selv at: Hensigten med denne bog er at udbrede kendskabet til og interessen for sjældent opførte operaer. Operalitteraturen er nærmest uudtømmelig. Der ligger en uopgravet skat af meget sjældent opførte operaer, skrevet i løbet af de seneste 100 år som venter på at blive genopdaget.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Seks operaer jeg heller aldrig har set

Seks operaer jeg heller aldrig har set