Nedsat pris! Selvanskrivelser: en romanskitse Forstør
Kategorier / sektioner:

Selvanskrivelser: en romanskitse (Bog, Hæftet)

Af: Tage Aille Borges

Forlag: Armé
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 72
Dato for udgivelse: 1-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788799461677
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

165,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Selvanskrivelser er de efterladte, dagbogslignende blade fra et lille, tragikomisk liv med højt til loftet, men også et uudgrundeligt dyb under sig. Hovedpersonen beretter om sine ulykker fra den tidligste barndom og frem til det nu, hvor han er blevet forladt af sin elskede. Hun er rejst, og i ruinerne af deres fælles liv prøver han at få styr på de ting, der gik galt, men jo mere han tænker over sit liv, des mere synes det at opløse sig.
Hvordan kan man gå i opløsning, når man er et intelligent menneske? Burde man ikke være særligt god til at dæmme op for de indre dæmoner, når man reflekterer over livet og sig selv? Og når man som den navnløse hovedperson i Selvanskrivelser har allieret sig med nogle af de skarpeste hjerner fra den nyere filosofihistorie, Heidegger især, så burde der jo være orden i tingene. I bogens fire afsnit kommer hovedpersonen rundt om de nære, de infantile, de fjerne og de indadvendte katastrofer, mens sproget linje for linje nærmer sig et ophør.
Dette er Tage Aille Borges´ anden solobog på Forlaget Armé. Tidligere er udkommet Errata, 1: Praksis, en genealogisk manøvre, samt de to duetbøger 101 skrevet sammen med Ejler Nyhavn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Selvanskrivelser: en romanskitse

Selvanskrivelser: en romanskitse