Nedsat pris! Selvforsvar mod kræft
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Selvforsvar mod kræft (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Øyvind Torp

Forlag: Gads Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712059585
Udgave: 1. (27-01-2020)
Oplag: 1. (27-01-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 176
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sommer 2016 sidder lægen Øyvind Torp på sit kontor og kigger på sit eget MR-scanningsbillede. Udenfor døren venter hans patienter, men han kan ikke samle tankerne. Scanningsbilledet viser kræftsvulster. Lægen er med ét blevet patient. Overlevelsesinstinktet vågner: Findes der noget, han kan gøre for at forbedre sine chancer, når først kroppen er ramt?
Efter flere operationer og undersøgelser, smerter og morfin vågner kroppen langsomt op til livet, og en vilje til at kæmpe sig tilbage vokser. Med udgangspunkt i videnskabelige undersøgelser og forskning finder han en række små og store tiltag, som hver for sig og samlet kan være effektive mod kræft, udover den medicinske behandling, han modtager. Et år efter operationerne løber han over målstregen ved Berlin maraton. Der er glæde og lettelse i hvert eneste skridt.
I bogen samler forfatteren disse tiltag i 10 praktiske tips og råd til dig, som ønsker at bidrage selv til at forsvare dig mod kræft, bremse sygdommen eller få bedre livskvalitet efter endt behandling. 

Anmeldelser (0)