Nedsat pris! Selvhypnose Forstør
Kategorier / sektioner:

Selvhypnose (Bog, Hæftet)

Af: Stig Dankert Hjort

Forlag: i kommission hos Underskoven
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 70
Dato for udgivelse: 26-6-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788792824639
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
173,15 kr
epub
177,40 kr
zip_mp3
101,75 kr

173,15 kr

-13%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Selvhypnose er den handling at hypnotisere sig selv i reglen kombineret med selvsuggestion. Lyder det mystisk? I virkeligheden anvender de fleste mennesker ofte selvhypnose, hvad enten de er klar over det eller ej. Denne bog er skrevet med det formål at lære den interesserede læser at anvende selvhypnose på en bevidst måde for at støtte egne mål. Det kan være afslapning, afstresning, mindre smerte og ubehag eller forbedret selvværd, kreativitet og præstation.
Selvhypnose henvender sig til alle, som er interesseret i at lære sig selv bedre at kende og kan sætte tid af til regelmæssig øvning. Foruden en grundig, metodisk-opbygget instruktion indeholder den 34 øvelser.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
29-09-2012

En god ven anbefalede mig at anvende selvhypnose. Efter at have læst flere bøger om emnet, faldt jeg over denne nye, meget præcise instruktion på 70 sider. Foruden at give en systematisk indføring i, hvilke trin man skal træne, for jævnligt at kunne anvende selvhypnose, indeholder bogen en række relevante øvelser (ca. 35) til optræning og videreudvikling af eget selvhypnoseprogram. Forfatteren, Stig Dankert Hjort, tager udgangspunkt i hypnosefænomenet som et dagligdags, ikke-mystisk fænomen, som de fleste kender fra deres eget liv. Selvhypnose er nok den mest uhøjtidelige og pædagogisk velskrevne bog, jeg til dato har læst om anvendelsen af hypnose. Den være hermed anbefalet!
Kærlige hilsner fra Gtte Solén

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Selvhypnose

Selvhypnose