Selvskadende adfærd Forstør
Kategorier / sektioner:

Selvskadende adfærd (Bog, Paperback)

Af: René Bregnedahl

Forlag: Bregnedahl
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 94
Dato for udgivelse: 1-11-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Medforfattere: Jesper U. Larsen, René Bregnedahl
ISBN-13: 9788740926040
Produkt type: Bog
Originaltitel: Selvskadende adfærd
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

83,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er en Pædagogisk Bachelor opgave om selvskadende adfærd. Vi kommer rundt om nogle af de forskellige udfordringer som professionelle kan opleve, i deres arbejde med personer med selvskadende adfærd. Der graves lidt dybere i hvilke mekanismer der er i spil og der sættes fokus på den svære relation i det pædagogiske arbejde.
Samtidig kan bogen være til stor hjælp for dig der står i en situation, hvor en bekendt eller pårørende skader sig selv og du ikke ved hvordan du skal handle. Her kan du tilegne dig noget mere viden om selvskade og du bliver bekræftet i hvorfor det er så svært. Samtidig får du nogle retningslinjer for hvad du kan gøre og hvor du kan henvende dig for at få yderligere hjælp.
Vi får et indblik i de samfundsmæssige udfordringer der er ved en lidelse som selvskade og bliver gjort opmærksom på den store vækst i antallet af unge der skader sig selv og hvilke konsekvenser det har. Derudover ser vi på lidelsen som en mulig diagnose og hvordan de unge kan blive mødt med den hjælp de har brug for, i forbindelse med en evt. diagnosticering. Selvskade er ikke en anerkendt diagnose, men ville det få konsekvenser hvis den blev det? Og hvilke muligheder og udfordringer ville det give personer med selvskade, det faglige personale der arbejder med disse personer, samt de pårørende.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Selvskadende adfærd

Selvskadende adfærd