Nedsat pris! Sendt ud sammen
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Sendt ud sammen (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Michael Bobjerg

Forlag: Udfordringens Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792459831
Udgave: 1. (02-01-2019)
Oplag: 1. (02-01-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 205
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Siden 2013 har Michael Bobjerg været en del af en bølge af mission på gaden, der har rullet hen over Danmark. Han udfordrer dig til at lære nye måder at gå ud på – og være sammen på – uanset om du er introvert eller ekstrovert som person, eller om din kirkeform er inviterende eller missional.
Michael Bobjerg har været frikirkepræst i Middelfart og Aarup på Vestfyn og har arbejdet som journalist på Udfordringen. I dag leder han Apostolsk Kirkes Børn og Unge og er en del af Kirkeibyen i Kolding, hvor han er involveret i mission på gaden og gennem kirkens sociale arbejde.
"Jeg er dybt optaget af at ”leve de gode nyheder ud” og elsker at være i spændingsfeltet mellem ikke-tro og tro. Michael Bobjerg udfordrer os gennem sin bog til at forstå, at troen er livsnær og har et menneskeligt udtryk. Jeg værdsætter, at han “skubber” troen og os kristne mere ud i det offentlige rum; på gaden, i supermarkedet, på studiestedet, i det pludselige møde med et andet menneske. Michaels bog både inspirerer og giver praktiske håndtag til at leve i dette felt, uanset hvem, hvor eller hvordan man er som menneske. Så som læser får man appetit på mere!"
- Jesper Kure, præst i Kirkebyen, Kolding

Anmeldelser (0)