Nedsat pris! Senfølger efter kræft: Sådan kommer du videre
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Senfølger efter kræft: Sådan kommer du videre (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Josina W. Bergsøe – fortalt til Britt Nørbak

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772162744
Udgave: 2. (01-03-2020)
Oplag: 1. (01-03-2020)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 216
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
260,10 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Josina Bergsøe sætter fokus på senfølger efter kræft, som rammer omkring 40-60 % af alle kræftpatienter. De påvirker humøret, sexlivet og selvopfattelsen – det oplevede hun på egen krop.
Josina Bergsøe troede, at hun var rask efter endt behandling for kræft. Men hun fik mange forskellige senfølger, og hun mødte ingen forståelse for sin situation. Derfor undersøgte hun på egen hånd, hvilke senfølger, der kan gøres noget ved, og hvilke hun skal lære at leve med.
I bogen fortæller Josina på sin ærlige, direkte og humoristiske facon, hvordan senfølger påvirker hende, og hvad hun gør for at komme videre. Hendes fortælling ledsages af gode råd fra nogle af landets førende eksperter inden for senfølger. Derudover fortæller 19 modige kvin­der, hvordan senfølger påvirker deres liv.
Bogen er skrevet for at give håb til de mange tusinder af danskere, der lider af senfølger og ønsker at blive set, hørt og hjulpet.
Josina Bergsøe fik konstateret brystkræft i 2010 og skrev i 2011 Tabuknuseren om sit sygdomsforløb. I 2012 modtog hun FEMINAs kvindepris for at sætte fokus på brystkræft, og i 2013 blev hun formand for fonden A Race Against Breast Cancer.

Anmeldelser (0)