Nedsat pris! Senfølger efter seksuelle overgreb: En introduktion til socialarbejdere og sundhedspersonale – og en hjælp til ofrene
Kategorier / sektioner:

Senfølger efter seksuelle overgreb: En introduktion til socialarbejdere og sundhedspersonale – og en hjælp til ofrene (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Kirsten Trans

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772160733
Udgave: 1. (12-10-2018)
Oplag: 1. (12-10-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 130
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
216,60 kr
185,60 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Senfølger kan vise sig på mange måder, både psykisk og socialt. Fælles for de berørte er, at de ofte ikke føler sig mødt af det system, der skulle hjælpe dem. Bogen her tilbyder redskaber og viden til social- og sundhedspersonale, der møder unge og voksne med senfølger. 
Senfølger efter seksuelle overgreb giver et indblik i, hvilke følger incest og pædofili kan have på længere sigt for voksnes sociale og psykiske trivsel. Bogen giver råd om, hvordan følger efter seksuelle overgreb kan afhjælpes gennem psykoterapi.
Desuden er bogen en hjælp til ansatte i social- og sundhedssektorerne om samarbejdet med unge og voksne, som i barndommen har været udsat for incest eller pædofili.
Forfatteren problematiserer den organisatoriske opdeling mellem social- og sundhedssektoren. Unge og voksne med senfølger kan have svært ved at få den rette hjælp, når hun eller han betragtes henholdsvis fra et socialt perspektiv eller på baggrund af en psykologisk forståelse. Der er behov for, at professionelle i langt højere grad forstår og hjælper mennesket i en kombineret social og psykologiskindsats.
Kirsten Trans er socialrådgiver og har flere psykoterapeutiske efteruddannelser. Hun har arbejdet som socialrådgiver og socialfaglig leder hos Kriminalforsorgen og som socialfaglig og psykoterapeutisk behandler i psykiatrien for psykisk lidende og socialt udsatteborgere. Derudover har hun i privat regi arbejdet som psykoterapeut. I dag er hun faglig chef ved Blå Kors Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Senfølger efter seksuelle overgreb: En introduktion til socialarbejdere og sundhedspersonale – og en hjælp til ofrene

Senfølger efter seksuelle overgreb: En introduktion til socialarbejdere og sundhedspersonale – og en hjælp til ofrene