Seniorpsykologi: introduktion til seniorpsykologiens teori og anvendelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Seniorpsykologi: introduktion til seniorpsykologiens teori og anvendelse (Bog, Hæftet)

Af: Poul Røpke

Forlag: Systime Profession
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 105
Dato for udgivelse: 17-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Christer Österberg
ISBN-13: 9788793114388
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

144,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Leverer et teoretisk og praktisk fundament for en bedre forståelse af den hurtigst voksende befolkningsgruppe, nemlig mænd og kvinder +60 år.


Seniorpsykologi henvender sig især til professionshøjskolernes faggrupper på grunduddannelsen og de videregående uddannelser. Dvs. især til pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, SOSU-assistenter, ergoterapeuter og fysioterapeuter samt andre med professionel kontakt til ældre borgere.


Det er formålet med bogen at levere et teoretisk og praktisk fundament for en bedre forståelse af den hurtigst voksende befolkningsgruppe, nemlig mænd og kvinder +60 år.


Bogen indledes med en præcisering af denne demografiske gruppe og de benævnelser, som anvendes om disse borgere. Dernæst følger en grundlæggende almen indføring i hjernens anatomi og funktioner samt en perspektivering af "seniorhjernen" i forhold hertil.


Bogen fortsætter med at anvise en række løsningsmuligheder, som fagpersoner kan anvende i forbindelse med arbejdet med seniorer: Hvordan er det bedst at kommunikere med seniorerne? Og der følges op med konkrete forslag til træning af kognitive funktioner samt en specifik coaching model til at hjælpe seniorerne med at få sammenhæng i opfattelsen af deres tilværelse ved hjælp af emotionel coaching.


Coaching-modellen er illustreret med en komplet kommenteret udskrift af en individuel rekonstruktion af en seniormands livsbegivenheder.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Seniorpsykologi: introduktion til seniorpsykologiens teori og anvendelse

Seniorpsykologi: introduktion til seniorpsykologiens teori og anvendelse