Nedsat pris! Sensitiv: din vej til balance, ro og selvkærlighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Sensitiv: din vej til balance, ro og selvkærlighed (Bog, Hæftet)

Af: Stinemaria Mollie Jensen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 82
Dato for udgivelse: 30-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788793025318
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Bente Nordstjerne Petersen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

120,75 kr

-24.5%

Vejl. pris: 159,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At sætte ord på, hvordan du er som sensitivt individ, og du får redskaber, der kan skabe balance, ro og selvkærlighed i din hverdag. Bogen indeholder syv trin, der guider dig gennem bevidstgørelse, anerkendelse, accept og mønsterbrud. Som hjælp til dette får du både fysiske og mentale øvelser og eksempler fra Stinemarias eget liv som særligt sensitiv. Det er en fantastisk ting at være sensitiv, når bare du sørger for at passe på dig selv, og denne bog vil inspirere dig til at se på dig selv med nye øjne.

Uddrag fra bogen: 
»Jeg har i mange år vidst, at jeg fornemmede, mærkede og følte meget. Så da udtrykket ´Særligt sensitiv´ kom frem, føltes det ikke fremmed for mig. Men stadig har jeg åbenbart ikke helt villet erkende min sensitivitet alligevel, for det var først, da jeg var til et foredrag om HSP - highly sensitive persons, at jeg vågnede helt op. Jeg gik hjem og var rasende! Det var først til det foredrag, at det gik op for mig, at det ikke bare er følelser og fornemmelser, men at det rent faktisk ligger i vores DNA og vores nervebaner. Det gav mig en forklaring på, hvorfor jeg er så sensibel for temperatursvingninger og høje lyde, men jeg følte mig også fanget. Nervebaner og DNA? Jeg var rasende og ked af det i flere dage, indtil det gik op for mig, hvad der var på spil for mig: Erkendelsen af, at min sensitivitet ikke går over. Jeg vokser ikke fra den.

Om forfatteren: 
Stinemaria Mollie Jensen er personlig mentor, kropsbehandler og Integrative Coach. Hun hjælper mennesker med at slippe gamle overbevisninger og uhensigtsmæssige handlemønstre og giver behandlinger for bl.a. tankemylder og uro. Hun lærer sensitive mennesker at skærme sig for de mange indtryk, der belaster krop og sjæl, så de kan bruge den gave, det i virkeligheden er at være sensitiv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sensitiv: din vej til balance, ro og selvkærlighed

Sensitiv: din vej til balance, ro og selvkærlighed