Nedsat pris! Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke: Fra sårbarhed til styrke Forstør

Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke: Fra sårbarhed til styrke (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 279
Dato for udgivelse: 1-4-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Medforfattere: Lise August, Martin August
ISBN-13: 9788741257150
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Forord: Elaine Aron
Tegner: Louise Perlmutter
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

276,00 kr

-34,00 kr

Vejl. pris: 310,00 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sensitive børn reagerer mere følsomt på indtryk som lys, lyde, sult, træthed og smerte. De er mere påvirkede af andres stemninger og lettere at overstimulere ved forandringer, skift og tidspres. Når sensitive børn møder modgang i livet, er der risiko for, at de rammes hårdere end andre børn. Derfor har man traditionelt set børnene som sårbare. Men i de senere år har det vist sig, at deres gener og personlighedstræk også er forbundet med sociale kompetencer, kognitive styrker, moralsk omtanke og større modtagelighed for positive oplevelser. Disse fordele viser sig dog kun, når børnene får den rigtige støtte.


Bogen introducerer international forskning i sensitive børns styrke, som ikke tidligere har været formidlet på dansk, og som i mange år har været overset. Den klæder professionelle og forældre grundigt på til at genkende og støtte forskellige sensitive børn og viser, hvordan børnene på godt og ondt er mere prægede af kvaliteten af den omsorg, de modtager. Genkendelige og bevægende case-historier guider læseren til at forstå de praktiske strategier, og der er gode råd til både professionelle, forældre og bedsteforældre til sensitive børn. Bogen har forord af Elaine Aron.


Lise August er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og bachelor i antropologi. Martin August er psykoterapeut og medlem af psykoterapeutforeningen. Forfatterne er danske pionerer inden for sensitivitet og har siden 2002 haft privat praksis og kursusvirksomhed i København.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke: Fra sårbarhed til styrke

Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke: Fra sårbarhed til styrke