Sh iisme: Oprindelse, Tro & Praksis Forstør
Kategorier / sektioner:

Sh iisme: Oprindelse, Tro & Praksis (Bog, Paperback)

Af: Iman M. Kashi

Forlag: Hjelm
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 457
Dato for udgivelse: 3-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788799550005
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mikael Gormsen - Omslagsillustrator: Hajar Mohammadi
Originaltitel: Shiisme - Oprindelse, Tro & Praksis
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

129,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

». Shiisme - Oprindelse, Tro og Praksis er skrevet med henblik på at præsentere et kortfattet, men samtidig vidtspændende indblik i Shiisme (Shia islam).«
Med udgangspunkt i islam tegnes for første gang et bredt, dækkende billede af Shiisme som et religiøst, spirituelt og ideologisk fænomen, formet og forvaltet af Shia muslimer gennem århundreder. Shiisme - Oprindelse, Tro og Praksis præsenterer en perspektivrig information om troens discipliner ud fra både originale, klassiske og moderne vinkler. Tilgangen er indledningsvis baggrundsorienterende og introducerende, hvor det overordnede overblik præsenteres. Der gives her svar på hvorfor, hvornår og hvordan Shiisme opstod, og hvilke forskelle og ligheder der eksisterer mellem Shia og Sunni muslimer. Bogen fortsætter med at beskrive de religiøse dogmer og ritualer, der nu særskilt karakteriseres som værende identiske med Shiisme og giver derefter en beskrivelse af troen som en levende og nærværende del af den globale og danske virkelighed.
Med dette formår Iman M. Kashi for første gang på dansk at belyse religionen islam med udgangspunkt i Shiisme samt at genfortælle islam ud fra dens originale pluralistiske karakter. Bogen giver dermed forudsætninger for en bedre forståelse af islam på både et internationalt, regionalt og nationalt plan.
Shiisme - Oprindelse, Tro og Praksis sigter primært mod religionsundervisning på gymnasiale og videregående uddannelser, samt selvstudium for særlige interesserede i islam.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sh iisme: Oprindelse, Tro & Praksis

Sh iisme: Oprindelse, Tro & Praksis