Nedsat pris! Shut up, legs: mit vilde ridt med og uden cyklen Forstør
Kategorier / sektioner:

Shut up, legs: mit vilde ridt med og uden cyklen (Bog, Hæftet)

Af: Jens Voigt

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 253
Dato for udgivelse: 26-6-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Jesper Ralbjerg
Medforfattere: Jens Voigt, James Startt
ISBN-13: 9788740616811
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Shut up, legs
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fortællingen om Jens Voigts vej til professionel cykelsport er bemærkelsesværdig. Lige fra hans opvækst i Østtyskland, hvor Tour de France blot var noget, man hørte rygter om,  til den sene professionelle debut i 1997 og de mange bedrifter, der fulgte på landevejene i de efterfølgende år.
Jens Voigt er kendt som et venligt, men ærligt menneske, der ikke er bange for at sige sin mening - noget der er kommet til udtryk i forbindelse med hans skarpe omtale af dopingmisbrug i de mange sager, der har plaget cykelsporten siden hans debut.
Men Jens Voigt i særdeleshed også kendt som en kompromisløs cykelrytter, hvis særlige kørestil og engagement har skaffet ham fans over hele verden. Holdkammerater og modstandere beskriver Jens som en stædig og ustoppelig holdspiller, der altid giver sig 100 procent. Hans uforudsigelighed og utrættelighed har vundet ham mange sejre, heriblandt en etapesejr og den gule førertrøje i Tour de France, samt timerekorden i 2014, hvor han afsluttede sin karriere med at slå den tidligere rekord med over en kilometer.
Shut up, legs er en beretning om alt det, der har gjort Jens Voigt til en udødelig skikkelse inden for cykelsporten, og bogen kombinerer hans egne beretninger fra sadlen med udsagn fra andre centrale personer, der har fulgt ham i årenes løb. Den er et must for enhver, der interesserer sig for professionel cykling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Shut up, legs: mit vilde ridt med og uden cyklen

Shut up, legs: mit vilde ridt med og uden cyklen