Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Sick Heart River

Af: John Buchan

Forlag: Ithaka
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 3. kvartal 2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788799523016
År for denne udgave: 2012
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

247,95 kr

-17%

Vejl. pris: 298,75 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er slutningen af 1930'erne, og Europa er på randen af anden verdenskrig. I London må Sir Edward Leithen se sin personlige katastrofe i øjnene i form af fremskreden tuberkulose.
Leithen ønsker at dø under åben himmel og påtager sig opgaven med at opspore en højtrangerende amerikansk forretningsmand, som har efterladt sig et kryptisk afskedsbrev og er draget ud i den canadiske vildmark. Mens vinteren lægger sig tungt omkring Leithen og hans gruppe, vokser minderne om ungdommmens eventyr i ham og står i skærende kontrast til den indædte kamp mod elementerne, hans egen svækkede krop og tanken om døden. Men det bliver også en rejse, der tager flere uventede drejninger og giver ham nye indsigter i det liv, han troede, ikke havde mere at tilbyde ham.
Sick Heart River blev John Buchans sidste roman og udkom posthumt. Den er også blevet kaldt hans mest personlige. Den dramatiske skildring af rejsen ud i den smukke, men nådesløse canadiske vildmark lægger et kritisk perspektiv på det moderne samfund og tegner et indfølt billede af et menneskes søgen efter sin egen essens, der er lige så vedkommende i dag, som da romanen blev skrevet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sick Heart River

Sick Heart River