Nedsat pris! Sidste tog fra Ligurien Forstør
Kategorier / sektioner:

Sidste tog fra Ligurien (Bog, Indbundet)

Af: Christine Dwyer Hickey

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 519
Dato for udgivelse: 9-11-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Bente Kastberg
Redaktion: Helene Lund Sylvestersen
ISBN-13: 9788771410280
Produkt type: Bog
Originaltitel: Last train from Liguria
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
236,95 kr
epub
177,40 kr

236,95 kr

-21%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sidste tog fra Ligurien
I 1933 forlader Bella Stuart sit stille liv i London og flytter til Mussolinis Italien for at være privatlærerinde for Alexander – søn af en smuk jødisk kvinde og en italiensk aristokrat. Bella tager ophold på familiens sommerresidens på den italienske Riviera. Her lever hun sammen med Alexander, deres tjenere og Alexanders hemmelighedsfulde musiklærer, Maestro Edward. Som årene går, strammer Mussolini sit greb om landet, og Alexanders jødiske aner bringer ham i fare. Bella og Edward begiver sig ud på en skæbnesvanger togrejse for at bringe Alexander i sikkerhed uden for Italiens grænser.

Sidste tog fra Ligurien
er en indtagende og storslået historisk roman om nazismens fremmarch i Europa og Mussolinis Italien, men den er meget mere end det! Dwyer Hickey spejler med stor stilsikkerhed Bella Stuart og 1930’ernes Italien i fortællingen om Anna og 1990’ernes Irland – tiden for den keltiske tigers økonomiske fantasterier. Det gør Dwyer Hickeys på så overbevisende måde, at den erfarne læser mere end én gang vil genkende arven fra James Joyce, mens den mindre opmærksomme læser blot vil føle sig ualmindeligt godt underholdt af denne romans fortælling og lyriske kvaliteter.
»A powerfully accomplished work of art« skrev the Guardian om Sidste tog fra Ligurien. Den prisvindende irske forfatter Christine Dwyer Hickey lå på de engelske bestsellerlister med bogen i 2011 og blev nomineret til Prix L’Europeen de Literature.
"Hermed introduceres et nyt irsk, prisbelønnet forfatterskab for danske læsere, og det kan alle der holder af den gode, underholdende roman være rigtig glade for. Her er nemlig tale om en velskrevet roman af den slags, der giver sig god tid med både iscenesættelsen og figurerne og som rummer både kærlighed og drama."
Bibliotekernes Lektørudvalg

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sidste tog fra Ligurien

Sidste tog fra Ligurien