Sifs magiske julekalender: 24 velsmagende og kreative idéer til sjove juledage - et juleeventyr og fire bonusbageopskrifter Forstør
Kategorier / sektioner:

Sifs magiske julekalender: 24 velsmagende og kreative idéer til sjove juledage - et juleeventyr og fire bonusbageopskrifter (Bog, Hæftet)

Af: Sif Orellana

Forlag: Tinkerbell Books
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 95
Dato for udgivelse: 15-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Illustrator: Charlotte Windsløw Brixen
ISBN-13: 9788799209019
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Charlotte windsløw Brixen - Omslagsillustrator: Charlotte windsløw Brixen
Forord: Sif Orellana
Fotograf: Sif Orellana
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Sifs magiske julekalender
År for denne udgave: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sifs magiske julekalender - 24 velsmagende og kreative idéer til sjove juledage er en smuk og stemningsfuld juleinspiraitionsbog pakket med nemme og lettilgængelige juleidéer, skønne håndtegnede illustrationer og atmosfærefyldte farvefotos. 

Bogen er skrevet af Sif Orellana, forfatteren bag bestsellerne Krudtugler & kanelsnegle, rollinger & roulader og Spilopper & stjerneskud. Den består af 24 opskrifter, lege og kreative idéer, der på nem og overskuelig vis får december måned til at emme af velsmag, kreativitet og julehygge. Bogen er krydret med et juleeventyr og et bonuskapitel med fire af forfatterens yndlingsopskrifter på julens bedste kager.

I Sifs magiske julekalender - 24 velsmagende og kreative idéer til sjove juledage finder du bl.a. honningmænd, nougattine, fortryllende rystekugler, kræmmerhus med mundgodt, pebernødder med overraskelser, snemands-slikkepinde, pakkeblomster, monsterstore snefnug, solbærtoddyer med indbygget julehumør og svenske ´lussekatter´.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
18-10-2012

En rigtig sød lille julebog fyldt med gode ide'er til den søde juletid. Der er både til de kreative stunder evt. med børnene og til velsmagende ting fra køknet. Som altid en rigtig god bog fra Sif.
Ville være en perfekt værtinde gave i juletiden.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Sifs magiske julekalender: 24 velsmagende og kreative idéer til sjove juledage - et juleeventyr og fire bonusbageopskrifter

Sifs magiske julekalender: 24 velsmagende og kreative idéer til sjove juledage - et juleeventyr og fire bonusbageopskrifter