Nedsat pris! Sig farvel: Hvad præster ved om sorg
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Sig farvel: Hvad præster ved om sorg (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Julia Lahme

Forlag: Pretty Ink
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763810777
Udgave: 1. (21-09-2009)
Oplag: 1. (21-09-2009)
Første udgivelsesår: 2009
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 220
Illustrationer: Ja
Omslagsgrafiker: Sarah Williams
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
193,70 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I 2005 udgav Pretty Ink bestselleren "Sig ja! Hvad præster ved om kærlighed", hvor Sissel-Jo Gazan talte meget personligt med danske præster om kærlighed.

Nu har forfatter Julia Lahme begivet sig ud på en lignende mission - men med fokus på sorg og hvordan man får håbet og troen på livet tilbage efter at have mistet en, man holdt af. Julias mor døde af kræft for tre år siden, og hun havde brug for at tale med nogen, der kunne give hende håb om, at der var lys for enden af sorgtunnelen. "Hvordan kommer man igennem sorgen over at miste?" lyder hendes spørgsmål.  

Hun begav sig ud i Danmark for at tale med seks præster, som kunne tilbyde hende og andre sørgende mennesker hjælp på hver deres helt personlige måde. Og Julia må konstatere, at ingen kan tage sorgen og smerten fra én, for den er en del af livet, men præsterne kan tilbyde et større perspektiv at se sorgen i. Præsterne kan lindre sorgen og, ikke mindst, vise hende, at den er almentmenneskelig og noget, som alle mennesker gennemlever.

At læse bogen vil hjælpe læseren i bearbejdelsen af sin egen sorg - og vise, at der er lys og håb forude, selv om tabet måske virker altoverskyggende lige nu. "Sig farvel" er en livsbekræftende og smuk bog, der sætter tanker i gang, både til den, der lige har mistet, og den, der tænker over livets store spørgsmål.

Samtalerne med de seks præster ledsages af smukke fotos af Bjarke Johansen og er krydret med citater og tanker om livet, døden og sorgen.

Anmeldelser (0)