Sigrid Riises bedste råd om børneopdragelse (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Sigrid Riise

Forlag: Carlsen
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711443460
Udgave: 2. (01-12-2014)
Oplag: 1. (01-12-2014)
Første udgivelsesår: 2008
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 112
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
130,50 kr
60,70 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad gør man, når Sofie hårdnakket nægter at spise andet end pastaskruer? Eller Lukas insisterer på at have Spiderman-T-shirten på … på fjerde døgn? Hvordan forklarer man lille Ella, at hun skal vente med at tale, til det bliver hendes tur? Og hvad skal man gøre, for at Carl-Emil får selvtilliden og gå-på-modet til at kaste sig ud i verden og samtidig lærer empati og tolerance?

De fleste forældre synes, det er et stort ansvar og hårdt arbejde at skulle forvandle de små størrelser til initiativrige, behagelige og tilfredse verdensborgere. I den proces kan der godt være brug for et råd eller to. Dem har Sigrid Riise masser af! I denne bog har hun samlet de bedste af dem og deler rundhåndet ud af både kys og klaps til de hårdtarbejdende forældre.

Her kan du læse om:

Sigrid Riise (f. 1933), sundhedsplejerske gennem et langt liv, underviser og foredragsholder. Kendt for sin mangeårige deltagelse i radioprogrammet "Børnetimen for voksne" på Danmarks Radios P4, hvor hun svarede på spørgsmål fra lyttere om ALT, der vedrørte børn og familie. Har skrevet og udgivet adskillige bøger, senest "Lad børnene være i fred" (2002).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sigrid Riises bedste råd om børneopdragelse

Sigrid Riises bedste råd om børneopdragelse