Sigurd fortæller om de nordiske guder (Bog, Indbundet)

Af: Sigurd Barrett

Forlag: Politiken
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Politikens børnebøger
Sideantal: 219
Dato for udgivelse: 27-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Illustrator: Stine Rosenberg
Oplæser: Sigurd Barrett
ISBN-13: 9788740010930
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: cd indlæst af: Sigurd Barrett
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 8

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

169,95 kr

-43.4%

Vejl. pris: 300,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sigurd kan gøre alt spændende for børn: opera, symfoniorkestre, biblen. Nu fortæller han alle historierne fra den nordiske mytologi, fra verdens tilblivelse til Ragnarok. Gudernes kampe mod jætterne, menneskene der sidder midt i det hele i Midgård, myter om hvorfor verden er, som den er, om Thor og Odin og smukke Freja, alle er med, når Sigurd fortæller om de nordiske guder.

Om forfatteren:


Sigurd Barrett er musiker, cand. phil. i musikvidenskab, tv-vært,entertainer og forfatter til flere børnebøger bl.a. Sigurd fortæller Bibelhistorier, der blev kåret til årets børnebog i 2010.Sigud Barrett modtog DRs Rosenkærpris i 2009 for sin musikformidling til børn.


Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
28-10-2013

Vi har netop modtaget bogen og er chokerede over hvordan noget saadant overhovedet kan finde vej til udgivelse. Bogen og med den vedlagte MP3 er blevet gennenstuderet paa en 1000 km biltur med vores 5 boern. Indholdet er paa et meget lavt prosaniveau. Man undgaar enhver form for skilding og skoenhed. Indfoelelse er der intet af. Den der raaber hoejest har ret. Man krummer taer. Der er er en saer forkramptethed, og maaske lysten til at vaere morsom over det hele. Pinligheden naar sine hoejdepunkter i selve brugen af det danske sprog (og paa MP3′en udtalen). Disse dejlige historier bliver i Barretts fortolkning forfladiget i en grad saa enhver oprindelig tanke og skoenhed forsvinder. Det er underligt at han vil tale til os om dette emne i et vulgaert til lejligheden opfundet vaertshussprog. Det er grimt, daarligt, pinligt og simpelt. Man sidder naesten og skammer sig over at vaere nordisk. her snobbes nedad i en grad som er sjaelden. At foere en gammel kendt historie op til et sprog som nogen vedkender sig, er under lavmaalet. Al poesi, prosa, skoenhed og storhed mangler. En primitiv flov fremstilling.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Sigurd fortæller om de nordiske guder

Sigurd fortæller om de nordiske guder