For enden af regnbuen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Silas Holst

Forlag: Politikens Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740058062
Udgave: 1. (20-09-2019)
Oplag: 1. (20-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 288
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Alle kan få en familie!

For enden af regnbuen er en rørende bog om at blive far og om at skabe en kærlig og stabil familie med én mor, to fædre og seks bedsteforældre.

Silas Holst fortæller medrivende og bevægende om at leve i kærlighed og familieidyl med sine to børn, men også om at blive knust på grund af skilsmisse og om at grave sig fri af mørket og finde ordninger, der får familielivet til at hænge sammen på nye måder. En række af Silas Holsts venner, heriblandt Julie Steincke og Pernille Højmark, som alle har fået familie på utraditionel vis, bidrager med inspirerende historier, og forfatteren giver en række konkrete råd om, hvordan man selv får en moderne familie og ikke mindst løser hverdagens praktiske udfordringer med dine, mine og vores børn.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
24-09-2019

Rørende og kærlig bog.

Hold nu op for en god og rørende bog. Tårerne har trængt sig på mere end én gang.

Bogen handler om de tanker der ligger bag det at skulle skabe en regnbuefamilie med en konstellation med to fædre og én mor. Omkring livet og hverdagen som regnbuefamilie - og omkring det, når der opstår en lille revne i regnbuen, der heldigvis heler sig selv på den mest fantastiske måde.

Bogen afsluttes med samtaler med fantastiske mænd og kvinder, der også har andre familiekonstellationer inde på livet end Far-Mor-Barn.

Gør dig selv en tjeneste og læs bogen - ikke kun hvis du selv går med tanken om at skabe en regnbuefamilie, men også for måske bedre at kunne forstå, at en regnbuefamilie blot er en familie med forældre, der elsker deres barn/børn ganske som andre “almindelige” familier.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

For enden af regnbuen

For enden af regnbuen