Silke, fløjl - Forstør
Kategorier / sektioner:

Silke, fløjl - (Bog, Hæftet)

Af: Maria Lang

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Dato for udgivelse: 19-8-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Kjeld Elfelt
ISBN-13: 9788771740301
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: Siden sammet
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

SILKE, FLØJL .
Silke, fløjl, klude, pjalter. Sådan lyder ordene i et børnerim. Og historien begynder med silke, silke af alle kvaliteter og nuancer, for kriminal-kommissær Christer Wijk er på et modstræbende besøg i en modesalon sammen med sin kæreste, Camilla Martin. Hun er operasangerinde og får syet tøj til sine roller i modesalonen.
Mens de drøfter hendes smukke rober, kommer modesalonens rigeste kunde, Veronica Thorén, farende ind. Hun er rig, smuk og overtager straks hele scenen.
Næste morgen findes den rige kunde myrdet i modesalonen, og Wijk tilkaldes for at lede forhørene. Den myrdedes mand opfører sig mistænkeligt, og Christer Wijk jagter ham, da han forsøger at slippe væk i sin røde Ferrari.
Wijk fornemmer, at løsningen på mordgåden skal søges i fortiden, og han finder ud af, at den myrdede har skaffet sig mange fjender gennem hårde forretningsmetoder, og at nogle af dem arbejder i modesalonen.
Maria Lang (1914-1991) var uddannet litteratur-historiker og arbejdede i perioden 1948-1974 som rektor og lektor ved Nya Elementarskolan för Flickor i Stockholm. Samtidig var hun en ekstremt produktiv forfatter, der især er kendt for sine puslespilskrimier om kriminalkommissær Christer Wijk. Ligesom forbilledet Agatha Christie byggede hun sine historier op som et puslespil, der brik efter brik samler et billede af forbrydelserne. Romanerne foregår i 1950'ernes svenske kulturmiljø og er præget af karakterer, hvis seksuelle motiver, det ofte er op Christer Wijk at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Silke, fløjl -

Silke, fløjl -