Nedsat pris! Sille og hyggenisserne Forstør
Kategorier / sektioner:

Sille og hyggenisserne (Bog, Hæftet)

Af: Laila Lildballe Nebel

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 255
Dato for udgivelse: 22-8-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788771900200
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
150,95 kr
epub
86,65 kr
zip_mp3
116,90 kr

150,95 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hyggenisserne Sokkesand og Tylle bor i det gamle egetræ i Silles families have og skal helst ikke ses af menneskene, men det bliver de selvfølgelig alligevel. Det kniber dog for Sille at få hendes forældre til at tro på, at hun virkelig har set nisserne, og det gør indimellem Sille rasende. Der bliver julehygget for alle pengene i Silles hjem - men så begynder tingene at gå galt! 
Julesneen smelter, Sokkesand bliver lukket inde i en papkasse, Sille får lungebetændelse, nissernes mad forsvinder på mystisk vis, Tylle bliver bortført og en fremmed hankat forsøger at æde Sokkesand! 
Silles bedste ven, Erik, hvis mor døde tidligere på året, må vist helt undvære julen i år, for hans far synes ikke, der er noget at fejre. Og hvad er der lige med Jokumsens Alt-Handel? Hvad skal det dog ende med? Bliver det overhovedet jul i år?      
Uddrag af bogen 
Nu drejede appelsinen rundt, så nissen fik front mod Sille, og så gik nissen i stå med sin sang og stirrede forskrækket på Sille, som stirrede igen med åben mund. Hun turde næsten ikke tro sine egne øjne! 
"Se!" råbte hun og vendte sig mod sine forældre, mens hun pegede ind mod appelsinen, der gyngede lystigt i vinduet. Hendes mor og far kom straks hen til hende, for de kunne begge godt høre på Sille, at der var noget galt. 
"Appelsinen gynger!" sagde hendes mor undrende. 
"Nej!" sagde Sille, mens hun vendte sig mod vinduet igen. "Der er en ." Sille ville have sagt "nisse", men hun gik i stå midt i sætningen, for nissen var væk!       
Om forfatteren 
Laila Lildballe Nebel Født i Kolding, 1958. En barndom med sygdom og mange flytninger gjorde, at hun tidligt søgte tilflugt i skriverierne og nørklerierne, som i dag er hendes faste holdepunkter i livet. Farveglad og kreativ under navnet "Nørklemoster". Elsker en god historie - og skriver og fortæller den gerne selv.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sille og hyggenisserne

Sille og hyggenisserne