Nedsat pris! Simple Living: Sådan gør du Forstør
Kategorier / sektioner:

Simple Living: Sådan gør du (Bog, Hæftet)

Af: Gitte Jørgensen

Forlag: Schønberg
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 223
Dato for udgivelse: 31-10-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
ISBN-13: 9788757016802
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
193,00 kr
Paperback
116,20 kr

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den første danske simple living-bog udkom i oktober 2003. Allerede to år efter er den næste klar:
»Jeg er en del af den tavse revolution, og igennem de sidste par år, hvor jeg har arbejdet med simple living, har jeg fundet ud af, at jeg langt, langt fra er den eneste«, siger bogens forfatter, Gitte Jørgensen, der også var initiativtager og redaktør af den første bog. »Jeg har rejst rundt i landet og holdt foredrag, og det har været overvældende at mærke, hvor mange vi er, der stiller de samme spørgsmål og spejder efter de samme svar. Jeg oplever, at flere og flere føler, de er kommet væk fra kernen af det, der er vigtigt i livet, og de vil gerne ind og tilbage til denne kerne.«
Men hvordan gør man så, hvis man ønsker at forandre og forenkle sit liv? Det er det spørgsmål, den nye bog Simple living - sådan gør du forsøger at komme i møde. Bogen er et idekatalog med forskellige indfaldsvinkler og forslag til, hvordan man kan bære sig ad, Man starter i bogen med kapitel 1, en introduktion til det enkle liv, og går så videre kapitel for kapitel. Hvert af bogens seks kapitler starter med "tanker før du går i gang" - et igangsættende essay - og slutter med "inspiration til handling" - en guide med konkrete forenklingstip. Bogen afsluttes med et appendiks med en brugerundersøgelse, hvor fem kvinder og fem mænd fortæller, hvordan de har brugt simple living i deres liv.
Fakta om simple living
*Simple living er en livsholdning, der handler om at skabe et liv, der er udvendigt enkelt og indvendigt rigt.
*Det danske simple living-netværk startede i 2003 og rummer nu 160 medlemmer fra hele landet, der e-mailer sammen for at inspirere hinanden til et mere enkelt liv.
*Simple living har sin oprindelse i USA, hvor der fra starten af 1990erne begyndte at udkomme bøger om emnet. Nogle af forfatterne tog i 2000 initiativ til tænketanken Simplicity Forum.
Fakta om forfatteren
Gitte Jørgensen, født 1963, er freelancejournalist (DJ), forfatter, foredragsholder og simple living-coach. Hun er redaktør og initiativtager til simple-living.dk (2003) og Den nye F@milie (2002) og har også bidraget til antologierne Du kan bare vente dig (2000) og Hvad er det kvinder vil? (1998).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Simple Living: Sådan gør du

Simple Living: Sådan gør du