Sindslidendes vilkår og muligheder for et godt liv med en bipolar maniodepressiv affektiv sindslidelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Sindslidendes vilkår og muligheder for et godt liv med en bipolar maniodepressiv affektiv sindslidelse (Bog, Paperback)

Af: Kirsten Sefland

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 90
Dato for udgivelse: 14-5-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788776917425
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

89,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mange mennesker rammes på et tidspunkt af en sygdom, der forfølger den enkelte livet igennem fx den bipolare maniodepressive affektive sindslidelse, som ca. 50.000 mennesker er ramt af. Omfanget af psykiske lidelser er langt hyppigere, end det almindeligvis antages. Mindst hver anden dansk familie kommer i kontakt med behandlingssystemet.
Psykisk syge har det på præcis samme måde som alle andre. Samfundet har et kæmpestort ansvar for at finde løsninger til netop sindslidende. De er på forhånd udsat for så mange stigmatiseringer (fordomme) fra samfundets side. Derfor kan man også kræve, at samfundet er med til at hjælpe sindslidende. Det er et fælles ansvar. Så sindslidende kan opnå tilfreds- stillelsen ved at give noget tilbage til samfundet. Lige som alle andre.
Hvad er med til at skabe et godt liv hos sindslidende? Dette spørgsmål har jeg forsøgt at besvare i min bog ved at beskrive vi sindslidendes vilkår, og sådan som det har været for mit vedkommende. Bogen, som du her har overvejet at læse, vil på ingen måde give sig ud for at være et videnskabeligt værk. Den er blot i al beskedenhed en helt særegen kombination af:
En fortælling til stimulans og eftertanke. Om symptomer, der har deres egen logik og mening. Om min kamp for at få den bipolare maniodepressive affektive sygdom under kontrol. Hjulpet af indsigtsfulde professionelle og min partner, der nægtede at opgive håbet. En sejr, som de færreste troede mulig. 
Og en beretning om psykiatrien, somme tider galgenhumoristisk og ind imellem drøje ord, som nok bør nydes i småportioner.
Bogen er et tilbageblik af min rejse i den bipolare maniodepressive affektive sygdoms barske landskab. Og om det at leve et liv, som hele tiden er følge af denne bipolare maniodepressive affektive sygdom. Overvundet - kapslet inde foretrækker jeg at kalde det - med viljestyrke og robusthed. Jeg har forsøgt at skrive min bog i et let og præcist sprog. Jeg ønsker god læselyst for de, der kunne tænke sig at stifte nærmere bekendtskab med bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sindslidendes vilkår og muligheder for et godt liv med en bipolar maniodepressiv affektiv sindslidelse

Sindslidendes vilkår og muligheder for et godt liv med en bipolar maniodepressiv affektiv sindslidelse