Nedsat pris! Single - og hva' så?
Kategorier / sektioner:

Single - og hva' så? (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Christina Eiberg

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793724716
Udgave: 1. (21-01-2019)
Oplag: 1. (21-01-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 120
Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
113,20 kr
92,80 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kom med på en rejse fuld af singler. Alle er 40+, når jeg besøger dem, og vi taler om livet som single. Jeg besøger forskellige miljøer, blandt andet de homoseksuelles miljø og en polyamorøs kvinde, som gerne deler sine partnere. Jeg drager paralleller til mit eget liv som helt almindelig single. Født i 60’erne, barn i 70’erne, ung i 80’erne, familiemor i 90’erne – og nu helt almindelig single. Single i ligestillingens navn. Er det mon godt for min videre færd? Er jeg kvinde, eller er jeg midt imellem kønnene? Vi, der har lært, at vi er ligestillede med mændene, kan jo godt alting selv. Er det godt for os, at vi lever alene? Læs med på min rejse. 


Uddrag af bogen  

Mænd og kvinder, som er singler i dag, slås med helt andre problemer end bare at finde den eneste ene. Vi er blevet et rodløst folk, efter vores forældre lærte os at være ens på alle punkter. Vi dribler rundt mellem selvstændighed og afsavn i kærlighed. Vi er en hel generation af fuldtidssingler, som dog periodevis møder kærligheden. Egoister? Nej, vel? Vi ved bare ikke, hvilken retning vi skal gå, og vi har lært, at vi ikke skal finde os i noget, så vores tolerancetærskel i kærestelivet er minimal. Kvinderne træder mændene over tæerne i deres iver for at bevise, at vi som kvinder godt kan selv. Mændene farer fortvivlede rundt og leder efter deres indre mænd, som for en generation siden skulle pakkes væk.            


Om forfatteren 

Christina Eiberg er født i 1969 i Roskilde. Hun er uddannet speditør og har boet og arbejdet 10 år i udlandet. Hun har debatteret i aviser og radio og har bidraget med en kronik til STX-studenternes skriftlige afgangseksamen i 2016. Kronikken omhandlede singler og ligestilling. Læs mere på www.christina­eiberg.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Single - og hva' så?

Single - og hva' så?