Nedsat pris! Singulariteternes samfund: om modernitetens strukturændringer
Kategorier / sektioner:

Singulariteternes samfund: om modernitetens strukturændringer (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Andreas Reckwitz

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741273440
Udgave: 1. (21-03-2019)
Oplag: 1. (21-03-2019)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 420
Originaltitel: Die Gesellschaft der Singularitäten
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Originalsprog: Tysk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det særegne trumfer alt, det enestående belønnes, mens det almindelige og standardiserede nærmest virker kedeligt. Gennemsnitsmennesket med sit gennemsnitsliv mistænkes for at være konformt. Den nye målestok for alting er ikke blot de autentiske subjekter med originale interesser og “kuraterede” biografier, men også de unikke varer og events, fællesskaber og byer. Senmoderne samfund dyrker det singulære.

Med udgangspunkt i denne diagnose udforsker Andreas Reckwitz den singulariseringsproces, der i begyndelsen af 2000-tallet foregår inden for økonomien, i arbejdsverdenen, i den digitale teknologi, på livsstilsområdet og i det politiske liv. I et forsøg på at opstille en ny teori om moderniteten viser han, hvor tæt sammenvævet denne proces er med kulturaliseringen af det sociale, hvor modsigelsesfuld en dynamik den rummer, og hvordan dens vrangside ser ud. Singulariseringens samfund kan nemlig ikke kun opvise prægtige vindere, men producerer også sine helt egne uligheder, paradokser og tabere.

Andreas Reckwitz er professor i kultursociologi ved Europa-Universität Viadrina i Frankfurt an der Oder og har begået en banebrydende og retningsanvisende bog om den samtid, vi lever i.

Forfatteren Andreas Reckwitz besøgte København 21. marts, hvor han præsenterede sin bog og havde en samtale med sociolog Mikael Carleheden (KU) og sociolog Anders Petersen (AAU).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Singulariteternes samfund: om modernitetens strukturændringer

Singulariteternes samfund: om modernitetens strukturændringer