Nedsat pris! Sirius: Et øje i Nord
Kategorier / sektioner:

Sirius: Et øje i Nord (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Peter Bondo Christensen

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740652888
Udgave: 1. (16-11-2018)
Oplag: 1. (16-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Sideantal: 250
Fotograf: Magnus Elander
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
229,50 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Med hunde og slæde patruljerer tolv mænd fra det danske forsvar i Nordøstgrønland. Gennem næsten tres år har Slædepatruljen Sirius hævdet suveræniteten i det enorme, ufremkommelige og ødelandskab.


Kun mænd af et særligt stof gør tjeneste ved slædepatruljen. De tilbringer to år i et af verdens mest barske områder. Her, afsondret fra omverdenen, er de overladt til sig selv og må stole på egne og makkerens kundskaber og dømmekraft. Bogen bringer dig ind i en meget speciel verden, som kun få mennesker oplever. Du er med slædepatruljen på arbejde, oplever den storslåede natur, de rejser igennem. Du mærker, hvordan det er at leve i bidende kulde, hvor viljen til at ville er afgørende for, om du overlever. Patruljens uundværlige kammerater, hundene, trækker dig gennem is, sne, storme og kulde. Velkommen til et særpræget liv blandt elitesoldater og slædehunde.


Peter Bondo Christensen er biolog, journalist og forfatter. Har været i Daneborg – hovedsædet for Sirius –femten gange. Udsendt på Galathea 3-ekspeditionen som formidler for Undervisningsministeriet. Har skrevet adskillige populærvidenskabelige artikler til dagspressen og tidsskrifter og er hovedforfatter til flere bøger om naturvidenskabelige emner.


Magnus Elander er fotograf og forfatter med særlig interesse for Arktis. Har deltaget i mere end femogtyve ekspeditioner og rejser til Nordøstgrønland. Hans billeder er publiceret i National Geographic Magazine og en lang række andre internationale tidsskrifter. Prisvinder i Wildlife Photographer of the Year. Har skrevet og været medforfatter til ni bøger om Arktis, økoturisme og store rovdyr. Medlem af International League of Conservation Photographers

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sirius: Et øje i Nord

Sirius: Et øje i Nord