Nedsat pris! Når sjælen kalder: skab det liv du længes efter Forstør
Kategorier / sektioner:

Når sjælen kalder: skab det liv du længes efter (Bog, Indbundet)

Af: Gitte Jørgensen

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 285
Dato for udgivelse: 17-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788717045651
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kan du somme tider have en fornemmelse af, at din sjæl kalder?
At du har en indre stemme, som hvisker til dig, at der er mere i livet. Måske mere kærlighed. Måske mere lykke. Måske mere fællesskab. Måske en følelse af mening og af at gøre en forskel.
Hvad gør du så, når sjælen kalder? Lytter du? Handler du? Hvis du mangler inspiration til at komme i gang, så er denne bog lige noget for dig. Bogen fortæller, hvilke otte årsager der kan være, til at vores sjæl kalder. Vi kan f.eks. vente for meget, have glemt vores entusiasme, have mistet troen på os selv, have talt os ind i vores bekymring eller sidde fast i vores mønstre. Undervejs fortæller Gitte Jørgensen, hvad der skete i hendes eget liv, da hun følte, at hendes sjæl begyndte at kalde.
Gitte Jørgensen tager os i sin letskrevne, essayistiske stil med ind under huden og viser - med eksempler fra sit eget liv - at med venlighed og vedholdenhed er det muligt at forvandle sit liv. Det er faktisk muligt at lade sig guide af sin sjæl og blive tilfreds og glad - og måske ligefrem ind imellem lykkelig.
"Når sjælen kalder" rummer omkring 30 illustrerede sider med handlingsanvisende råd og tip til, hvordan vi kan komme i gang med at forvandle vores liv, når sjælen kalder - til gavn for os selv og andre.
Bogen er grafisk skabt og tilrettelagt af Christine Clemmensen.
Gitte Jørgensen, kvinden bag Simple Living (2003 og 2005) og Pippi Power (2008) - alle bøger er udkommet i Sverige og Norge i flere oplag. Pippi Power i fire oplag i Norge.  
"Når sjælen kalder" er en selvstændig fortsættelse til Pippi Power. Gitte Jørgensen er journalist, forfatter og coach. I 13 år har hun holdt foredrag og kurser i Danmark og Norge. Se mere: gittejoergensen.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når sjælen kalder: skab det liv du længes efter

Når sjælen kalder: skab det liv du længes efter