Nedsat pris! SKAM Sæson 2, Noora
Kategorier / sektioner:

SKAM Sæson 2, Noora (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Julie Andem

Forlag: Høst & Søn
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763861496
Udgave: 1. (14-01-2019)
Oplag: 1. (14-01-2019)
Serie: SKAM råmanuskripterne
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 240
Originaltitel: SKAM Sesong 2, Noora
Omslagsgrafiker: Jette Aagaard Enghusen
Omslagsillustrator: Snøhetta
Oversætter: Eskil Hein
Tegnet af: Christensen Grafisk
Originalsprog: Norsk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Høst & Søn udgiver de originale råmanuskripter til den verdensomspændende successerie SKAM. Manuskripterne indeholder bl.a. scener, der aldrig kom med, nyskrevne prologer og epiloger og ikke mindst Julie Andems egne kommentarer og håndskrevne mind maps. Et unikt indblik i skabelsen af serien der har tryllebundet millioner af seere verden over.

Hver sæson udgør nu en bog i manuskriptform, og andet bind handler om Noora, som er den smukke pige i venindegruppen. Hun har tilsyneladende styr på sit eget liv og hjælper andre med deres. Men Noora kæmper med at leve op til det hele og må indse, at »mennesker har brug for mennesker«. Manuskriptet er en kærlighedshistorie mellem 1.g.'eren Noora og William fra 3. g.

Pressen skriver:  »I Råmanus bøgerne er der meget der ikke er med i serien. Der er scener der er skrevet men ikke optaget, der er optagede scener der er blevet slettet. Der er sætninger der ikke er de samme som i serien […] Der er massere af små finurligheder med i bogen, som jeg synes er mega vigtige. Og derfor er det fedt at have bogen.« ***** - Krummeskrummelurer

»Det bedste ved, at Høst&Søn udgiver alle fire manuskripter, er, at jeg og alle andre SKAM-fans får lov at opleve hele historien på egen hånd. Derfor er det bestemt værd at læse manuskriptet, selvom man har set serien. Man får for det første indblik i Julie Andems geniale hjerne, men derudover får man en helt anden oplevelse, når man gennemlever historien via skrevne ord. « - 8/10, AnnaM, Boggnasker.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

SKAM Sæson 2, Noora

SKAM Sæson 2, Noora