Nedsat pris! Skamløs - rebelske kvinder der ændrede verden
Kategorier / sektioner:

Skamløs - rebelske kvinder der ændrede verden (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Pénélope Bagieu

Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770857420
Udgave: 1. (13-12-2018)
Oplag: 1. (13-12-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Skamløs
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 144
Oversætter: Troels Hughes Hansen
Tegnet af: Pénélope Bagieu
Originalsprog: Fransk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Skammer De Dem ikke, unge dame?«   

Amerikansk politi til Annette Kellerman i 1907, da hun blev arresteret for at vise sig på en offentlig strand ‘kun’ iført badedragt.   


SKAMLØS fortæller 15 kvinders livshistorier. Fra dem vi alle kender, til dem vi alle burde kende. Forskellige kvinder fra forskellige tidsaldre med vidt forskellige liv, men med én ting til fælles: deres rebelske ånd. Skamløst hævede de deres stemmer mod samfundets normer, overvældende modgang og overmagt. Og ændrede verdenshistorien.   


Med unik humor og brillante tegninger profilerer den franske tegneserieskaber Pénélope Bagieu 15 af historiens mest rebelske kvinder. Fra Christine Jorgensen til Tove Jansson. Fra Joséphine Baker til Agnodike. Deres historier vil med garanti inspirere nye generationer af skamløse kvinder.   


Første af to bind.   


Den franske tegneserieskaber Pénélope Bagieu af korsikansk og baskisk herkomst er født i Paris 1982. På baggrund af en socialøkonomisk studentereksemen og uddannelse på kunst- og designuniversiteter i Paris og London har hun siden 2006 beriget verden med animationsfilm, reklameillustrationer og ikke mindst en lang række internationalt anerkendte og prisbelønnede tegneserier først og fremmest med og om kvinder.   Allerede i 2013 tildelte den franske kulturminister hende Arts- et Lettres-ordenen for hendes kreativitet inden for kunst og litteratur. Med ”Skamløs” har hun for alvor fået sit internationale gennembrud, og tobindsværket er allerede en bestseller i mange lande.   


Bagieu bor i dag i New York sammen med sin mand og sine døtre. Når hun ikke skriver og tegner, spiller hun trommer i et rockband og ser så mange naturprogrammer som muligt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skamløs - rebelske kvinder der ændrede verden

Skamløs - rebelske kvinder der ændrede verden