Nedsat pris! Skibet fra Isfjorden
Kategorier / sektioner:

Skibet fra Isfjorden (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Nina von Staffeldt

Forlag: Milik
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793405820
Udgave: 1. (23-10-2018)
Oplag: 1. (23-10-2018)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 320
Omslagsgrafiker: Marivik & Ivalu Risager
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En voldsom brand i en nedlagt bygd ud for Nuuk får en tragisk udgang, da Sika Haslunds gudfar, som er professor på Grønlands Universitet, indebrænder. Kort efter bryder ukendte tyve ind på kirkekontoret i Ilulissat og stjæler og brænder gamle bøger og protokoller. Langt fra Grønland omkommer endnu en person under mystiske omstændigheder, og ved et tilfælde opdager Sika en forbindelse mellem de tre sager. Journalisten Thormod Gislasson kommer i sin dækning af brand og tyveri også på sporet af interessante sammenhænge – af en anden og mere ildevarslende art. Fra hver sin vinkel begynder de at trevle tråde op, som viser sig at række langt tilbage i tiden til et helt andet Grønland. Begivenhederne udvikler sig pludselig så eksplosivt, at hverken Sika eller Thormod når at overskue det fulde omfang i tide.  


Skibet fra Isfjorden er tredje, selvstændige bog i krimiserien om Sika Haslund. De to øvrige bind er Den Sorte Engel og Frosne Beviser, der i 2016 fik Det Danske Kriminalakademis diplom som årets bedste danske krimidebut.


Anmelderne skrev om Frosne beviser og Den Sorte Engel:

Nina von Staffeldts debutroman er en veldrejet krimi lige efter bogen. Er man først begyndt, får man ikke foretaget sig meget andet, før den sidste side er vendt.

AG  


... gedigent, klassisk krimihåndværk ... man kan sagtens få lyst til at læse bogen en gang til.

Weekendavisen  


For Sika Haslund er virkelig – hun er grønlænder, hun er dansker, hun er møgirriterende og til tider sjov og til tider knivskarp, men hun er først og fremmest et menneske. Og hun er en fantastisk god indgang til Grønland.

Politiken  


Jeg glæder mig til at læse mere om Siki Haslund, for Den Sorte Engel er en af årets bedste og mest originale spændingsromaner.

bogpusheren.dk  


Dejlig krimi, specielt til alle, der blot er den mindste smule smittet af kærlighed til Grønland.

Dansk BiblioteksCenter

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skibet fra Isfjorden

Skibet fra Isfjorden