Skildpaddens langsomme vals Forstør
Kategorier / sektioner:

Skildpaddens langsomme vals (Bog, Indbundet)

Af: Katherine Pancol

Forlag: Bazar
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 723
Dato for udgivelse: 20-12-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Rikke Mai Pohl
ISBN-13: 9788771160925
Produkt type: Bog
Originaltitel: La valse lente des tortues
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
99,95 kr
zip_mp3
103,15 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fransk succesroman - solgt til udgivelse i 24 lande. Over 1,5 mio. eksemplarer solgt alene i Frankrig - bedst-sælgende franske forfatterinde. 
Først kom Krokodillens gule øjne, nu fortsætter vi serien om søstrene Joséphine og Iris og deres venner og familie i fransk middelklasse med kunstneriske og akademiske ambitioner. Søstrene er meget forskellige, og den bærende struktur er familie- og venskabsbånd, og persongalleriet favner bredt. Her er gode personskildringer af folk i alle aldre, selv om bøgerne lanceres som underholdningsromaner for voksne kvinder. Fuld af humor og et sprudlende sprog. Joséphine er flyttet til en stor lejlighed i en fin bydel, men længes tilbage til livet i sit gamle nabolag. Iris og Philippe er gået fra hinanden, Shirley og Gary er flyttet tilbage til London, Zoë kan ikke forsone sig med at hun har mistet sin far, og Henriette finder stadig flere udspekulerede måder at stikke kæppe i hjulene for Marcel på. Alle kæmper med at finde en retning i livet, og det er kun Hortense, der ser ud til at vide, hvor hun skal hen.
». en fantastisk fortælling. Lidt langsom, lidt burlesk, ganske generøs og med dramatiske indslag, helt i klasse med John Irving. Årets fund, for mig.«
- rinoandersens blog.  

Katherine Pancol er for tiden Frankrigs bedst sælgende kvindelige forfatter. Hun er født i Casablanca, Marokko, men flyttede til Paris, da hun var fem år. Som voksen har hun boet mere end ti år i New York. Hun har en baggrund som lærer og journalist og har skrevet flere bøger, før hun fik sit store gennembrud med Krokodillens gule øjne. Også hendes to næste bøger, Skildpaddens langsomme vals og Egernene i Central Park er triste om mandagen (på dansk i 2015), kan vise lige så imponerende salgstal. Pancol har modtaget mange flotte priser for sine bøger, som er oversat til mange sprog. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skildpaddens langsomme vals

Skildpaddens langsomme vals