Nedsat pris! Skilsmissens ABC: guide til en bedre skilsmisse for dig og dine børn Forstør

Skilsmissens ABC: guide til en bedre skilsmisse for dig og dine børn (Bog, Hæftet)

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 4-2-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Christine Seedorf
Medforfattere: Annika Lillelund Fauli, Lene Stephensen
ISBN-13: 9788771581799
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Hofdamerne, Lea Rathnov
Forord: Søren Fauli
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

242,75 kr

-13%

Vejl. pris: 279,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er vigtigt at være gode forældre - også når man er skilt. Men hvordan gør man det? Det er spørgsmålet for rigtig mange forældre, som står midt i deres livs største krise: skilsmissen. Det er en skrøbelig tid, og det kan være rigtig svært at samarbejde og kommunikere ordentligt med eks-partneren. For meget kan gå galt, når smerten, krisen og sorgen raser.  
Skilsmissens ABC er en guide til forældre, som skal skilles. Bogen hjælper dig med at træffe de bedste beslutninger for dig og dine børn, med at forstå børnenes reaktioner, følelser og tanker gennem skilsmissen. Bogen giver dig redskaber til at håndtere de forskellige situationer, du kan komme ud for med dine børn.   
Skilsmissens ABC er til dig, som har brug for et praktisk såvel som følelsesmæssigt overblik over din skilsmisse. Bogen behandler tiden før, under og efter en skilsmisse og livet i den sammenbragte familie, måske med en ny kæreste. Du kan læse bogen fra A-Z eller dykke ned i den fase, du befinder dig i lige nu og få gode råd.  
Alle råd i bogen peger på de løsningsmuligheder, der er bedst for børnene, så du som forælder får overblik over, hvordan du støtter dit barn bedst muligt.
Skilsmissens ABC er skrevet af psykolog Lene Stephensen og skribent Annika Lillelund Fauli. Lene Stephensen har gennem 40 år bistået par i deres skilsmisser og har et skarpt blik rettet mod barnets stemme i skilsmisserne. Annika Lillelund Fauli er skribent og skriver til daglig om familie og livsstil. Hun lever desuden selv i en sammenbragt familie. Annika og Lene er familiært forbundet, da Annika er gift med Lenes eks-svigersøn, Søren Fauli, som til denne bog har skrevet et personligt forord om sin egen skilsmisse.   

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skilsmissens ABC: guide til en bedre skilsmisse for dig og dine børn

Skilsmissens ABC: guide til en bedre skilsmisse for dig og dine børn