Nedsat pris! Skilsmissers følelsesunivers: set ud fra kvinders synsvinkel Forstør
Kategorier / sektioner:

Skilsmissers følelsesunivers: set ud fra kvinders synsvinkel (Bog, Paperback)

Af: Britta Ortiz

Forlag: Indblik
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 181
Dato for udgivelse: 30-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788792888310
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Paperback
156,85 kr
pdf
63,65 kr

156,85 kr

-17%

Vejl. pris: 189,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Flere tusinde mennesker bliver hvert år skilt i Danmark, og når skilsmisser bliver fremstillet i medierne, bliver det ofte omtalt negativt, hvis antallet af skilsmisser stiger. Disse fremstillinger stemmer ikke særlig godt overens med de erfaringer, Britta Ortiz har fra sit daglige arbejde, og derfor skildrer hun i denne bog en række almindelige kvinders oplevelse af deres skilsmisse.


22 kvinder har Britta Ortiz interviewet, og deres historier er ikke bare en fortælling om deres skilsmisse. Britta Ortiz giver også ud fra et eksistentielt psykologisk perspektiv et bud på, hvorfor kvinderne følelsesmæssigt oplever deres skilsmisse, som de gør. For at forstå kvindernes følelsesmæssige reaktion er der medtaget oplevelser fra deres fortid før skilsmissen og i visse tilfælde også i tiden efter.


Alle kvinderne er mellem cirka 30 og cirka 60 år. De er rekrutterede via en lille annonce i ugeavisen Roskilde Avis og valgt ud blandt cirka 75 kvinder, der reagerede på annoncen. De 22 medvirkende dækker et bredt spektrum af de oplevelser og følelser, som kan udspille sig i forbindelse med en skilsmisse, og Skilsmissers følelsesunivers giver derfor et indblik bag facaden af, hvad der udspiller sig i de danske hjem. Efterhånden som læserne kommer igennem de forskellige kvinders historier, vil det blive klart, at beslutningen om skilsmisse ikke er nogen nem beslutning - og at skilsmissen ofte er en nødvendighed.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skilsmissers følelsesunivers: set ud fra kvinders synsvinkel

Skilsmissers følelsesunivers: set ud fra kvinders synsvinkel