Skjulestedet: Forord af Joni Eareckson Tada (Bog, Paperback, Dansk)

Af: CORRIE TEN BOOM i samarbejde med Elisabeth og John Sherill

Forlag: Scandinavia A/S
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771320831
Udgave: 1. (07-05-2013)
Oplag: 1. (07-05-2013)
Første udgivelsesår: 2013
Indbinding: Paperback
Sideantal: 285
Originaltitel: The Hiding Place
Omslagsgrafiker: Chosen Books
Forord af': Joni Eareckson Tada, Elisabeth Sherrill
Oversætter: Majbritt Gilvang Kinyangadzi
Originalsprog: Engelsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

FRA BAGSIDEN
Corrie ten Boom var en hollandsk urmager, som blev en af modstandsbevægelsens heltinder. Hun overlevede Hitlers koncentrationslejre og blev en af de mest fascinerende evangelister i det 20. århundrede. Under 2. verdenskrig vovede hun og hendes familie livet for at hjælpe jøder og modstandsfolk med at undslippe nazisterne. Som en konsekvens af deres indsats blev de testet i nazisternes berygtede udryddelseslejre. Corrie var den eneste i hendes familie, der overlevede og kunne fortælle historien om, hvordan troen i sidste ende sejrer over ondskaben.
Dette er den medrivende beretning om, hvordan det lykkedes Corrie og hendes familie at hjælpe så mange af Guds udvalgte folk. I 35 år har folk kunnet læse om, at der ikke er noget mørke så dybt, at Guds kærlighed ikke er endnu dybere. Nu udkommer Skjulestedet til en helt ny generation af læsere som en fornyet proklamation om, at Guds kærlighed besejrer, helbreder og genopretter.
“En banebrydende bog, der skinner som et lys på et af de mørkeste øjeblikke i historien.” Phillip Yancey, forfatter til "Den nåde jeg ikke kendte".
...hun var i 50erne, havde levet et begivenhedsløst liv som ugift urmager, der tog sig af sin storesøster og sin gamle far - og ville aldrig have drømt om en verden fuld af eventyr og dødelig fare lige rundt om hjørnet.
Fra forordet af Elisabeth Sherrill
LEKTØRUDTALELSE (13/25) Samlet konklusion.
Endnu en brik til den store historie om jødeforfølgelserne. Beretningen giver et godt indblik i undergrundsbevægelsens arbejde i Holland og den store risiko det indebar. Der ligger et stærkt budskab om tro og Guds grænseløse kærlighed, men det er alligevel skrevet nøgternt og beskedent, så her er et vidne på, at mennesker har gjort en forskel.
Anny Skov Madsen    

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skjulestedet: Forord af Joni Eareckson Tada

Skjulestedet: Forord af Joni Eareckson Tada