Skønhed og uhyre
Kategorier / sektioner:

Skønhed og uhyre (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Grete Wiemann Borregaard

Forlag: Dansklærerforeningen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Stjerneskud
Sideantal: 87
Dato for udgivelse: 27-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: 5,
Illustrator: Grethe Bruun
ISBN-13: 9788779966703
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Stjerneskud 5 er en arbejdsbog til 5. klasse i den populære Stjerneskudsserie. Elevernes lyst og inspiration til at skrive tekster er i fokus. Med undertitlen Skønhed og uhyre lægges der op til et spændende møde med mange forskellige teksttyper, både fiktionstekster og fagtekster. I mødet med modelteksterne og opgaverne omkring dem, inviteres eleverne til at skrive deres egne tekster. Eleverne guides igennem at planlægge, skrive og tjekke egen tekst og udfordres undervejs i lege og eksperimenter med staveregler, sprog og opbygning.
Der veksles undervejs mellem individuelle aktiviteter og aktiviteter, hvor samspillet med andre er i centrum. Nederst på siderne er der anvisninger til supplerende samtaler og aktiviteter, samt ideer til at variere og differentiere aktiviteterne, således at eleverne løbende får fokus og opmærksomhed på de enkelte områder.
Stjerneskud 5 er rigt illustreret med fotos og illustrationer. Forfatter, Grete Wiemann Borregaard, er cand.pæd. i dansk, forfatter og underviser på efter- og videreuddannelseskurser for lærere. Grete Wiemann Borregaard er forfatter til både fag- og skønlitteratur, og hun har i mange år været optaget af, hvordan man på bedst mulig måde kan inspirere og støtte børn i deres skriftsprogsudvikling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skønhed og uhyre

Skønhed og uhyre