Nedsat pris! Skønne ondskab Forstør
Kategorier / sektioner:

Skønne ondskab (Bog, Hæftet)

Af: Rebecca James

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 383
Dato for udgivelse: 20-8-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Kina Bodenhoff
ISBN-13: 9788702091939
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Originaltitel: Beautiful Malice
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En psykologisk ungdoms-thriller, som (uden vampyrer) vil få det til at løbe koldt ned ad ryggen og gøre ondt i hjertet på selv den mest forhærdede Twilight-læser.
Smukke ondskab er udråbt til at være årets mest sensationelle debut. Kampen om udgivelsesrettighederne har været blodig hele kloden rundt. Romanen er solgt til udgivelse i 30 lande.
17-årige Katherines fortælling om smukke Alice begynder med slutningen:
»Jeg gik ikke med til Alices begravelse.
Jeg var gravid på det tidspunkt, vild og vanvittig af sorg. Men det var ikke Alice, jeg sørgede over. Nej, jeg hadede hende og var glad for, at hun var død. Det var Alice, der havde ødelagt mit liv, taget det bedste, jeg nogensinde havde haft, og smadret det i en million stykker, som aldrig kunne sættes sammen igen ...«
Efter et brutalt mord på hendes talentfulde lillesøster er Katherines tidligere så perfekte familie faldet fra hinanden. I et forsøg på at flygte fra mediernes opmærksomhed flytter Katherine hjemmefra for at bo hos sin tante i Sydney. I den nye skole holder hun sig mest for sig selv  og nyder anonymiteten.
Men så kommer Alice, en omsorgsfuld og vidunderlig party girl, som meget gerne vil være venner med Katherine og hjælpe hende igang med at leve livet igen.
Efterhånden som Katherine langsomt lægger afstand til sin sorg, føler hun en dyb taknemmelighed over for Alice. Men efterhånden som vi finder ud af mere og mere om søsterens død, finder  Katherine ud af noget andet om Alice - en meget mørkere side, som viser Alices helt igennem ildevarslende motivation for det, der skal forestille at være et venskab.
Bibliotekernes lektør spørger i sin udtalelse, hvad man skal anbefale unge piger at læse, når de er færdige med at læse Twilight-serien, og hun svarer selv: »Fx denne australske psykologiske thriller, som [...] er super underholdende og spændende med sit effektfulde mix af ungdommelig kærlighed, melodrama, romantik, jalousi og mord.«        
»Historien er sindsoprivende spændende fortalt, og man fængsles af den gennem alle 384 rimeligt tætskrevne sider.«
- Børn og Bøger

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skønne ondskab

Skønne ondskab