Nedsat pris! Skolefesten Forstør
Kategorier / sektioner:

Skolefesten (Bog, Hardback)

Af: Pernille Sloth Lindhardt

Forlag: Rydendahl Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 60
Dato for udgivelse: 4-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Illustrator: Mette Bødker
ISBN-13: 9788797054703
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Karina Rydendahl - Omslagsillustrator: Mette Bødker
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Indbundet
177,55 kr
Bog
Hardback
120,95 kr

120,95 kr

-13%

Vejl. pris: 139,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Skolefesten" er en letlæselig bog i de 9-12-årige pigers univers med forelskelse og venindeproblemer – en socialrealistisk historie i øjenhøjde.
Vi følger Mille fra 5. klasse, som skal til skolefest. Mille er forelsket i Markus. Men det er ikke let at navigere i en hverdag med veninder, misforståede sms’er og stærke følelser for en dreng, som måske ikke vil have én. Men snart får Mille alletiders chance for at finde ud af, hvad Markus føler ...
”Skolefesten” giver et fint og realistisk billede af en præteenagers hverdag med ups and downs. Bogen henvender sig til børn i 4.-6. klasse, men også forældre og andre voksne i en præteenagers omgivelser.
Den første forelskelse er fuld af både dejlige, men også usikre følelser. Hvornår ved man, om man er forelsket? Og hvordan er det at kysse første gang? Det er heller ikke let, når der er konflikter mellem pigerne i klassen, og sms’erne ryger på kryds og tværs med påstande og misforståelser. Hovedpersonen Mille oplever et stormvejr af usikre følelser og har et behov for forståelse og anerkendelse. Mille støtter sig til sine veninder og voksne omkring hende.
”Skolefesten” er en letlæselig bog for piger i årene op til teenageralderen, men også forældre og andre personer med relationer til piger i denne aldersgruppe kan få gavn af at læse bogen. Bogen er velegnet som samtalebog om kærester, forelskelser, veninder og om livsfasen, hvor skæringspunkt mellem at være barn og voksen fylder så meget. Læsevejledere vil tillige kunne bruge bogen til frilæsning og specialundervisning på grund af bogens opbygning i korte kapitler.
Om forfatteren
Pernille Sloth Lindhardt er 41 år og uddannet lærer med linjefag i dansk. Pernille ønsker med ”Skolefesten” at omkranse et univers, som nutidens unge kan spejle sig i. Et manuskript til en årgang unge, der har brug for inspiration og socialrealisme i øjenhøjde.
Bogen er rigt illustreret af Mette Bødker.
Udtalelse af Ann Møller Nielsen, skolebibliotekar, Sønderlandsskolen, Holstebro:
”Jeg har haft fornøjelse af at læse bogen om præteenageren Mille. Målgruppen er efter min overbevisning piger i alderen 9-12 år. Her rammer den til gengæld plet. Bogen er letlæst og formentlig første del af en serie. Jeg blev ført tilbage til dengang, jeg selv gik i folkeskole og var usikker på alting – lige fra den første spæde forelskelse til tårevædede konflikter i pigegruppen. Tro, at det er sundt som voksen at blive mindet om, hvor voldsomme og smertefulde følelser kan opleves i denne periode af livet. Voksne har det med at glemme. Jeg vil anbefale bogen til både døtre og deres mødre.”
Bagsidetekst:
Lige da de træder ind i gymnastiksalen, får hun øje på Markus. Milles hjerte begynder pludselig at slå hurtigere, og hun bliver helt bange for, at Alberte måske lægger mærke til det. Hvad er det, der sker med hende, når hun er i nærheden af Markus?
Skolefesten skulle have været den perfekte fest, men det går ikke helt, som Mille havde håbet på. Sofie er mester i at bagtale og lave drama i klassen, og hun får næsten det hele ødelagt for Mille.
Mille oplever et stormvejr af usikre følelser, men heldigvis kan Mille regne med veninderne Rosa og Simone...
Hvornår ved man, om man er forelsket? Hv

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skolefesten

Skolefesten