Nedsat pris! Skoven Forstør
Kategorier / sektioner:

Skoven (Bog, Indbundet)

Af: Jane Harber

Forlag: People s Press
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
Dato for udgivelse: 24-8-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788772001159
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

153,95 kr

-23%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fem kvinder slænger modvilligt en rygsæk over skuldrene og går ind i skoven. Kun fire af dem vender tilbage, og da har de hver deres version af historien.
Kvinderne er på teambuilding i den vidstrakte skov i Giralang Nationalpark i Australien, da kollegaen Alice Russell forsvinder. Efterfølgende er de fire tilbageblivende kun enige om to ting: Ingen af dem så Alice forsvinde, og hun kunne være modbydelig, når det stak hende.
Hvor godt kender du egentlig de mennesker, du er tæt på? Det spørger politibetjenten Aaron Falk sig selv om, da han bliver involveret i sagen om Alice. Han har i forvejen et særligt udestående med hende. Hun er nemlig whistlebloweren i hans efterforskning af det familieejede BaileyTennants og har lovet ham adgang til afgørende papirer i det traditionsrige firma, dokumenter, der muligvis kan skyde det i sænk.
Efterforskningen fører Falk ind i den australske skov og tilbage til hans egen barndom, til dengang skoven var offer for en seriemorders hærgen og opslugte en ung kvinde, der aldrig er blevet fundet. Mellem klipper, træer og afsides flodløb lærer Falk Alice, de fire kvinder og deres indbyrdes relationer at kende. Deres venskab, men også et spind af løgne, misundelse og gamle historier. Hvad er det, der har ført til mord?
“Tankevækkende, bevægende, foruroligende.” Irish Times
En Amazon Best Book ? shortlisted til: Indie Book Awards 2018, ABIAs 2018 best general fiction book of the year og ABA Booksellers Choice Award 2018

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skoven

Skoven