Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - Den sundhedsfremmende skole - materialebog II (Nr. 23) (Bog, Hæftet)

Forlag: Danmarks Lærerhøjskole
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 79
Dato for udgivelse: 1-1-1994
Udgivelse: 1. udgave, 1988.
Nr. i serien: Bind: Nr. 23,
Redaktion: Bjarne Bruun Jensen
ISBN-13: 9788777013973
Produkt type: Bog
Bidragyder: Vibeke Birkmann, Charlotte Christensen, Lis Engel, Bjarne Bruun Jensen, Bodil Müller, Nils Holdgaard Sørensen, Jesper Støier
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 1988
Første udgivelsesår: 1988
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

55,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog er den anden, vi udgiver til brug for arbejdet i det danske netværk af ´Sundhedsfremmende Skoler´. Det er vores klare indtryk, at den første bog er blevet brugt flittigt på såvel de 11 folkeskoler som de 5 gymnasier. Også udenfor netværket har der været stor interesse for den første bog.
I forordet til den første bog blev det understreget, at der ikke var tale om grundbogen. Det samme må understreges ved udsendelsen af denne bog, derfor betegnelsen ´materialebog´. Hensigten med bogen er, at den - sammen med en række andre materialer - kan være med til at holde liv i diskussionerne og holde dem på rette spor.
Bjarne Bruun Jensen, DLH, maj 1994

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - Den sundhedsfremmende skole - materialebog II (Nr. 23)

Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - Den sundhedsfremmende skole - materialebog II (Nr. 23)