Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - Den sundhedsfremmende skole - materialebog til studiegrupper i læseåret 93/94 (Nr. 21) (Bog, Hæftet)

Forlag: Danmarks Lærerhøjskole
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 89
Udgivelse: 1988.
Nr. i serien: Bind: Nr. 21,
Redaktion: Bjarne Bruun Jensen
ISBN-13: 9788777013683
Produkt type: Bog
Bidragyder: Vibeke Birkmann, Vagn Christensen, Hans Levin Hansen, Bjarne Bruun Jensen, Nils Holdgaard Sørensen, Jesper Støier
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 1988
Første udgivelsesår: 1988
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Oplag: 2

3 - 8 hverdage

55,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Projektet ´Den Sundhedsfremmende Skole´, der løber over tre år, har til formål at udvikle et gennemarbejdet bud på indholdet i ´Den Sundhedsfremmende Skole´, der tager danske uddannelsestraditioner om dannelse og demokrati alvorligt. Som konsekvens af dette var "udvikling af elevers handlekompetence overfor levevilkår og livsstil inden for sundhedsområdet" et af de kriterier, som skolerne i netværket tilsluttede sig at arbejde med i de forskellige projekter. Mange af artiklerne i denne bog knytter sig derfor - på flere forskellige måder til dette begreb.
Bjarne Bruun Jensen, DLH, august 1993

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - Den sundhedsfremmende skole - materialebog til studiegrupper i læseåret 93/94 (Nr. 21)

Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - Den sundhedsfremmende skole - materialebog til studiegrupper i læseåret 93/94 (Nr. 21)