Nedsat pris! Forstør

Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - Gå videre med miljøundervisning: 20 eksempler fra MUVIN-projektet (Nr. 35) (Bog, Hæftet)

Forlag: Danmarks Lærerhøjskole
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
Dato for udgivelse: 1-1-1996
Udgivelse: 1988.
Nr. i serien: Bind: Nr. 35,
Redaktion: Kristian Hedegaard
ISBN-13: 9788777015007
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: i samarbejde med Søren Breiting
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 1988
Første udgivelsesår: 1988
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes

3 - 8 hverdage

131,35 kr

-13%

Vejl. pris: 151,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I denne bog præsenteres et udvalg af de undervisningsforløb, der har fundet sted i det omfattende udviklingsprojekt MUVIN, ´Miljøundervisning i Norden´.
I perioden 1994-96 har Undervisningsministeriet gjort det muligt for ca. 300 lærere at være med i udviklingsarbejdet, der er foregået i tæt samspil med konsulenter og forskere fra Danmarks Lærerhøjskole.
Målet med denne udgivelse er at inspirere andre til at gå i gang med deres egne miljøundervisningsprojekter. Lærerne har beskrevet deres arbejde på godt og ondt. Der er lagt vægt på, at lærerne også beskrev deres overvejelser omkring arbejdet, da det i høj grad er disse, der kan bruges og arbejdes videre med. Skolebeskrivelserne er bl.a. valgt ud, så de tilsammen dækker hele MUVIN-konceptet.
I MUVIN betragtes miljøproblemer som samfundsproblemer, og det har været centralt, at der i projekterne blev fokuseret på interessekonflikter i naturudnyttelsen, samt på miljøproblemernes etiske og æstetiske aspekter.
Der har ikke været spillet ud med nogle faste emner eller temaer fra centralt hold, men derimod lagt op til helt frie emnevalg på skolerne. Dette hænger bl.a. sammen, at elevernes medbestemmelse og medansvar er en vigtig brik i miljøundervisningen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - Gå videre med miljøundervisning: 20 eksempler fra MUVIN-projektet (Nr. 35)

Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - Gå videre med miljøundervisning: 20 eksempler fra MUVIN-projektet (Nr. 35)