Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - QUARK-projektet i Jægerspris: miljøundervisning, skole og lokalsamfund (Nr. 32) (Bog, Hæftet)

Forlag: Danmarks Lærerhøjskole
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 113
Dato for udgivelse: 1-1-1995
Udgivelse: 1988.
Nr. i serien: Bind: Nr. 32,
Medforfattere: Bjarne Bruun Jensen, Jens Kofoed, Gorm Uhrenholdt, Christian Vognsen
ISBN-13: 9788777014697
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Bjarne Bruun Jensen
År for denne udgave: 1988
Første udgivelsesår: 1988
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes

3 - 8 hverdage

87,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jægerspris-projeket indgår i det såkaldet Quark-projekt. Dette projekt er et samarbejde mellem medarbejdere fra to højere læreanstalter (Danmarks Lærerhøjskole og Danmarks Tekniske Universitet), 9 skoler og 4 tekniske forvaltninger fra henholdsvis Herning Kommune, Hvidovre Kommune, Jægerspris Kommune og Kjellerup Kommune.
Jægerspris-projektet er et samarbejde mellem skole og lokalsamfund om miljøundervisning og miljøforbedringer. Set fra lokalsamfundsside er det håbet, at dette samarbejde kan bidrage til at igangsætte diskussion og handlinger inden for miljøområdet. Set fra skoleside er det ideen, at et sådant samarbejde vil bidrage til at udvikle miljøundervisningen, så eleverne opnår handlekraft - eller handlekompetence - som de nu og senere kan bruge i arbejdet med løsningen af nutidens og fremtidens miljøproblemer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - QUARK-projektet i Jægerspris: miljøundervisning, skole og lokalsamfund (Nr. 32)

Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning - QUARK-projektet i Jægerspris: miljøundervisning, skole og lokalsamfund (Nr. 32)