Nedsat pris! Skriftserie for ny dansk litteratur #3
Kategorier / sektioner:

Skriftserie for ny dansk litteratur #3 (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Josefine Klougart

Forlag: Gladiator
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791581113
Udgave: 1. (21-04-2015)
Oplag: 1. (21-04-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 236
Omslagsgrafiker: Andreas Pedersen
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Skriftserie for ny dansk litteratur #3 er lavet i samarbejde mellem Forlaget Gladiator og Vestjyllands Højskole. Skriftserien indeholder bidrag af en lang række forfattere og billedkunstnere med tilknytning til Gladiator.


Overskriften for skriftserien er Billedmageri & Social indignation — Utopi & Politisk digtning. Denne overskrift er ikke grebet ud af den blå luft, men valgt på baggrund af nogle tendenser, som redaktionen for skriftserien mener at have kunnet spore i de seneste års litteratur. Den sociale indignation ses som bekymring for samfundets udvikling i almindelighed, ét tema er marginalisering af de svage, bl.a. de psykiske syge, og hvad det i det hele taget vil sige at være normal, indvandring etc. Et andet tema er den globale opvarmning og hvad de klimatiske forandringer kommer til at betyde nu og her og på sigt.


Med skriftserien ønsker redaktionen, forfattere og forlag at skabe ny dansk litteratur, som fortæller om vor tids situationer i et sprog, som taler til vore tids unge. Skriftserie for ny dansk litteratur giver et billede af tiden, som rækker ud over teksterne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skriftserie for ny dansk litteratur #3

Skriftserie for ny dansk litteratur #3