Skriv dig frem
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Skriv dig frem (Bog, Dansk)

Af: Rebecca Natasha Albinus

Forlag: Dansklærerforeningen
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772110035
Udgave: 1. (13-11-2017)
Oplag: 1. (13-11-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Sideantal: 144
Illustrator: Simon Væth
Fagredaktør: Lars Granild

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Skriv dig frem. Snubl, rejs dig, skriv dig videre. 

Skriv dig frem er en ny grundbog i skriftlighed, der vil gøre eleverne på de gymnasiale uddannelser til bedre skribenter, samtidig med at den hjælper dem de første mange skridt på vejen til at mestre de danskfaglige eksamensgenrer. Fokus er på at stimulere skriveglæden og undgå, at eleverne falder over de mange snubletråde, der ligger i overgangen fra folkeskolen til gymnasiet.

Bogen rummer over 40 små og store opgaver, der kan laves individuelt eller i fællesskab – derhjemme eller på skolen. I begyndelsen drejer det sig om små, isolerede skriveinstrukser, og efterhånden stilles der større og større krav til sprogbrug, argumentation, struktur og selvstændighed, så alle – det er i hvert fald målet – vil blive markant bedre til at formulere sig på skrift.

Kapitel 1 fokuserer på at gøre eleverne bevidste om skriftsprogets mange nuancer, kapitel 2 indfører i de mest basale regler for formidlende og akademisk skrivning og endelig klæder kapitel 3 dem på til at mestre de mange forskellige danskfaglige fremstillingsformer og strukturere en opgave.

Kapitel 4 er henvendt til læreren og består af et idékatalog med konkrete anvisninger til, hvordan man med udgangspunkt i bogens opgaver kan arbejde synligt og procesorienteret med skriveundervisning, omlagt skriftlighed og feedback.

Anmeldelser (0)