Nedsat pris! Skriv dit arbejdsliv!: Sådan gør du
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Skriv dit arbejdsliv!: Sådan gør du (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Unna Hvid

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743010104
Udgave: 1. (22-05-2019)
Oplag: 1. (23-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 140
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
124,10 kr
31,90 kr

Status: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Formålet med bogen er at give dig mulighed for at se tilbage på dit arbejdsliv, når du er gået på pension eller er tæt på at forlade arbejdsmarkedet. Ved at fortælle om dit arbejdsliv får du for eksempel mulighed for at videreformidle viden om dit fag og din branche, og om hvordan du har oplevet branchen udvikle sig igen-nem et langt arbejdsliv.
Med denne bog vil jeg give dig praktiske handleanvisninger til, hvordan du skriver din arbejdslivsfortælling, også selv om du ikke er vant til at skrive. Måske synes du, det er en stor opgave at komme i gang med. Du får derfor ideer til at komme i gang med at skrive i overskuelige dele, så det ikke virker så uoverkommeligt. Bogen rummer også 3 eksempler på arbejdslivsfortællinger, som jeg har fået lov at bringe.
Bogen henvender sig til dig, som er gået på pension, eller som er tæt på at gå på pension. At skrive din arbejdslivsfortælling giver dig mulighed for at dele din viden, erfaring og dine oplevelser med andre. Det kan også være din mulighed for at afrunde og afslutte dit arbejdsliv på en god og interessant måde.
Bogen henvender sig også til dig, som er pårørende til en person, som er tæt på pensionen. Måske vil du gerne hjælpe ham eller hende i gang med en meningsfuld aktivitet, som skaber glæde og stolthed over et langt arbejdsliv, som nu er (ved at være) forbi.
Endelig henvender bogen sig også til personaleledere og HR-konsulenter, som gerne vil anerkende en medarbejders mangeårige arbejdsindsats og vise interesse for den viden og de erfaringer, som nu risikerer at gå tabt. Forhåbentlig ser du også arbejdslivsfortællingen som et bidrag til jeres virksomhedshistorie. Det er på den måde både en gave til medarbejderen og til virksomheden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skriv dit arbejdsliv!: Sådan gør du

Skriv dit arbejdsliv!: Sådan gør du