Skriv på mange måder: elevhæfte - 1.-2. klasse - et differentieret materiale til skriftlig fremstilling, Lærerhæfte Forstør
Kategorier / sektioner:

Skriv på mange måder: elevhæfte - 1.-2. klasse - et differentieret materiale til skriftlig fremstilling, Lærerhæfte (Bog, Paperback)

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Skriv på mange måder
Sideantal: 47
Dato for udgivelse: 30-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Anna Garde
Medforfattere: Laura Emtoft, Sofia Esmann
ISBN-13: 9788771601077
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

205,35 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Skriv på mange måder er et differentieret materiale til 1.-2. klasse i skriftlig dansk. Materialet tager udgangspunkt i fem forskellige genrer, som eleverne sandsynligvis kender til på forhånd, nemlig postkort, kort, sms, opskrift og portræt.


Som følge af den nye skolereform er inklusion blevet yderst aktuelt for lærerne i folkeskolen. Det betyder, at man som lærer skal undervise elever, der før har været placeret i forskellige former for særtilbud og samtidig sikre yderligere faglig progression for både de inkluderede elever og for de elever, der altid har været i folkeskolens almenklasser.


Opgaverne i dette materiale er differentieret på fire forskellige niveauer, så hver enkelt elev kan skrive på eget niveau, selvom der arbejdes fælles i klassen med samme overordnede læringsmål og opgaver. Det er altså samme opgaver, eleverne skal løse, men med forskellige krav til besvarelsen. På den måde udfordres de fagligt dygtige elever, mens de fagligt svage elever støttes.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skriv på mange måder: elevhæfte - 1.-2. klasse - et differentieret materiale til skriftlig fremstilling, Lærerhæfte

Skriv på mange måder: elevhæfte - 1.-2. klasse - et differentieret materiale til skriftlig fremstilling, Lærerhæfte