Skriv til din læser - Argumenterende tekster (Bog 4) Forstør
Kategorier / sektioner:

Skriv til din læser - Argumenterende tekster (Bog 4) (Bog, Hæftet)

Af: Elisabeth Arnbak

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Skriv til din læser
Sideantal: 72
Dato for udgivelse: 4-3-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: Bog 4,
ISBN-13: 9788702140330
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

177,60 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Skriv til din læser handler om faglig skrivning til overbygningens elever. Målet er, at eleverne lærer selv at skrive velfungerende faglige tekster. Dermed udvikles også deres faglige læsning.   
I Skriv til din læser - Argumenterende tekster er der fokus på faglige tekster, hvor skriveren vil overtale læseren til noget eller diskutere en problemstilling, så læseren selv kan tage stilling. I stedet for at forsøge at lære eleverne at analysere argumentation med den klasse retoriske metode gennemgår Skriv til din læser  kendetegn ved forskellige typer argumenterende tekster. Det er fx teksternes opbygning, forskellen på at vide og at mene, brug af argumenter, følelsesmæssig farvning af sproget og ordvalgets betydning. Gennem mindre øvelser lærer eleverne selv at skrive velfungerende argumenterende fagtekster.  
Til serien hører en række vejledninger. De indeholder dels specifik vejledning til den enkelte bog i serien Skriv til din læser , dels en generel introduktion til faglig skrivning. Elisabeth Arnbak gør rede for formålet med og perspektiverne i undervisning i faglig skrivning.  
Serien Skriv til din læser omfatter fire titler: Berettende tekster, Beskrivende tekster, Forklarende tekster og Argumenterende tekster. De to første titler er særligt velegnede til 7.-8. klassetrin og de to sidste til 8.-9. klassetrin.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skriv til din læser - Argumenterende tekster (Bog 4)

Skriv til din læser - Argumenterende tekster (Bog 4)